Mælde

Alle danske mælder kan spises.

Rå og tilberedt. Når den vokser ved havet kan den have en sprød salt smag.

Der findes et væld af Mælder. Den smager pragtfuldt fra stranden. Spis også frøeneMælde - Hyben - Nælde

 

Kan bruges som spinat

Mælde kan anvendes:

Salat, Omelet, Suppe, Pizza, Pynt, Madder, Sandwich, Buket og Saftpresseren.

 

Ristet Vildt

Mældefrø

Rensede Hyben

Brændenælde

Ristes på panden i æbleedikke og lidt salt.

Spises til æg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s