Rødknæ

Rødknæ er i syrefamilien og giver det sure pift. Utroligt fin rød nuance som gør sig fint på tallerkenen oven på fisken. Den er giftig i meget store mængder pga. oxalsyre, men indeholder mindre end havesyre.

Både nye blade og frøstand kan anvendes.

Kan bruges som drys

Rødknæ kan anvendes i:

Salat, Omelet, Suppe, Pizza, Pynt, Madder, Sandwich, Buket, Risotto, og på sammenkogte retter. I Grød, desserter og Saftpresseren.

http://www.vildnis.eu

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s